در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
برای استفاده همزمان از بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث مقصر در تصادفات جانشینی، چه مراحلی طي خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
بیمه‌گر در حدودی که خسارت وارده را قبول یا پرداخت می‌کند در مقابل اشخاصی که مسئول وقوع حادثه یا خسارت هستند قائم مقام بیمه‌گذار خواهد بود که در بعضی از موارد در تصادفات بیمه‌های اتومبیل سقف تعهد خسارت مالی بیمه‌نامه شخص ثالث مقصر حادثه جوابگوی همه میزان خسارت وارده به خودروی زیان دیده نمی‌باشد که در این صورت زیان دیده به جای طرح دعوا بصورت مسقیم علیه مسبب از بیمه بدنه خود استفاده می نماید که در ادامه مراحل آن تا پرداخت خسارت آشنا خواهید شد.

1- مراجعه به واحد خسارت شرکت بیمه مقصر و تشکیل پرونده در آن شركت. (جهت دریافت قسمتی از خسارت از محل بیمه شخص ثالث)

2- تشکیل پرونده زيان‌ديده در شرکتی که نزد آن دارای بیمه بدنه مي‌باشد (قبل از اقدام برای تعمیر یا بازسازی خودرو).

3- در صورتی که از سوی پلیس راهور ناجا، کروکی سازشی ترسیم گردد، ضمن ارائه تصویر برابر اصل يا اصل کروکی به شركت بيمه، مي‌بايست يك دادخواست عليه مقصر در محاكم قضايي تنظيم شده باشد. (لازم به ذكر است تنظيم دادخواست بسته به رويه شركت بيمه خواهد بود)

4- ارائه تصویر دادخواست علیه مقصر به شرکت بیمه. (در صورت درخواست بیمه‌گر)

5- ارائه تصوير رسيد پرداخت يا تصوير چك خسارت دريافت شده از محل بيمه شخص ثالث خودروي مقصر در جهت تكميل پرونده بيمه بدنه.

6- اعطا نيابت قضايي (جهت رعایت اصل جانشینی)

7- پرداخت مابه التفاوت خسارت خودرو زيان‌ديده از محل بيمه بدنه.