در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در حوادث و تصادفات بدون کروکی، چنان‌چه رانندگان در شهرهای مختلف سکونت داشته باشند، جهت دریافت خسارت، چگونه طرفين را مي‌توان راهنمائي نمود؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
چنان‌چه در حين سفر تصادفی پیش آمد که مقصر و زیان‌دیده، هر کدام در شهرهای جداگانه سکونت داشته باشند و به تشخیص عوامل راهور ناجا، نیازی به ترسیم کروکی نباشد، نظر به اینکه در تصادفات بدون کروکی، استناد به ماده 8 دستورالعمل ماده 14 قانون بیمه اجباري مصوب 30/09/1389، باید هر دو خودرو مورد بازدید شرکت بیمه قرار گیرند، جهت پرداخت خسارت، دو روش وجود دارد:

1- طرفین (مقصر و زیان‌دیده) به واحد خسارت شهری که در آنجا حضور دارند، مراجعه نمایند.

2- زیان‌دیده، یکسری کپی برابر اصل، از مدارک مقصر، شامل؛ گواهینامه رانندگی، کارت مشخصات اتومبیل و بیمه‌نامه شخص ثالث ایشان، دریافت نماید و به همراه یک قطعه اصل برش بیمه‌نامه (کوپن) به واحد پرداخت خسارت شرکت بیمه در شهر خود مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده خسارت ثالث مالی بدون کروکی، اقدام نماید.

به فرض مثال:

در جاده چالوس تصادف پیش می‌آید، مقصر حادثه ساکن مشهد و زیان‌دیده، ساکن اصفهان است و خودرو مقصر، تحت پوشش بیمه (الف) می‌باشد.

پس از دریافت مدارک لازم از مقصر حادثه، راننده مقصر با اتومبیل خود، به شعبه مشهد شرکت بیمه (الف) مراجعه می‌کند و زیان‌دیده نیز، با اتومبیل خود، به شعبه اصفهان شرکت بیمه (الف) مراجعه می‌کند.

واحد خسارت شعبه مشهد، عکس خودرو مقصر حادثه را، از طریق ایمیل، به اصفهان ارسال می‌کند، سپس، مراحل بعدی انجام می‌شود.