در سایر توسط (5,420 امتیاز)

آیا خسارت وارد به محیط زیست از قبیل زمین از محل بیمه نامه شخص ثالث قابل جبران است؟ چرا؟

1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

استناد به بند ب ماده 1 همچنین ماده 4 قانون بیمه اجباری مصوب 20/02/1395 هر گونه خسارت وارده به شخص ثالث تا سقف تعهد بیمه نامه قابل پرداخت می باشد.

در این خصوص به فرض مثال چنانچه یک کامیون حمل مواد سوختی در یک زمین کشاورزی واژگون شود و مواد خارج شده چنانچه باعث آلوده شدن زمین کشاورزی شود به نحوی که دیگر امکان کشت محصول در آن قسمت از زمین نباشد پس از کارشناسی و برآورد خسارت به میزان درصد آلوده شده ، توسط کارشناس بیمه و در صورت نیاز ارزیابی خسارت توسط کارشناس اداره منابع طبیعی ، پرداخت غرامت پس از تکمیل مدارک و احراز مالکیت تا سقف تعهد مالی بلامانع می باشد.