در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پدرم در سال 96 در حین رانندگی از جاده خارج و سرنشین جلو که دایی خودم بود ، فوت شدند. طی شکایت اولیای دم دادگاه ایشان را به پرداخت دیه و بابت جنبه عمومی جرم 6 ماه حبس تعزیری محکوم نمود. و تا 19 خرداد 97 فرصت اعتراض به رای وجود دارد. با توجه به اینکه جهت وصول دیه از بیمه لازم است که رای قطعی شود، آیا لازم است در زمان 20روز فرصت، جهت درخواست تبدیل شدن زندان به جریمه نقدی به دادگاه مراجعه نمایم ؟ یا اینکه پس از قطعی شدن این کار را با اخذ رضایت اولیای دم انجام دهم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... دوست گرامی فرصت 20 روزه تجدید نظر مربوط به تمام محکومیتهای مندرج در رای بوده و شما حتماً اگر اعتراضی دارید و یا تقاضای تبدیل حبس به جریمه نقدی و.... را دارید باید در این مدت باقیمانده اقدام کنید.