در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام عذر خواهی میکنم دوباره سوال میپرسم فک کنم کنم واضح نبود .

تو یه تصادف که راکب و ترک نشین موتور سیکلت فوت شدن بنده که راننده پراید بودم را ۵۰ درصد مقصر شناختند و نوشتند انحراف به راست و برخورد موتور سیکلت با پراید که همچین چیزی اصلا نبود خدا خودش شاهده و راننده کامیون که موتور سوار را زیر گرفته رو هم ۵۰ درصد مقصر رو هم نوشتند سرعت بالا و عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه  طبق کروکی پلیس در صورتی که موتورسوار هم تخلف کرده و در لاین سرعت بزرگراه بوده بدون کلاه ایمنی .... حال سوالم اینست که دیه ان دو مرحوم را بیمه میدهد ؟و این دو نیم درصدی که میگویند باید مقصر بدهد را نمیتوان نداد ؟و گفتید ۶ ماه حبس تعذیری دارد که به جزای نقدی تبدیل میشود ۱۰ میلیون اگر نداشته باشم باید به زندان بروم ؟ در ضمن تمام مدارکم کامل است و بیمه ایران دارم که تاریخ شروع ۲۶/١١/٩۵ است ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر واقعا نسبت به تصادف هیجگونه مسئولیتی ندارید میتونید اعترااض به نظر کارشناس بزنید و درخواست هیات سه نفره کنید .

خب قطعا بیمه پاسخگوی خسارتی است که ناشی از مسئولیت شمادر وقوع حادثه  باشه. مس با توصیف حضرتعالی از کروکی۵۰درصد خسارت برعهده شماست . جریمه ۲.۵ درصدی هم بعلت انحراف به راست شما که در جدول تخلفات احصاء گردیده مشمول بخشش نمیباشد