در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من برای عمل بای‌پس معده به بیمه تکمیلی مراجعه کردم. پزشک معتمد بر اساس bmi پرداخت بیمه رو تایید کرده اما بیمه‌گر می‌گه بعد از انجام عمل در مراکز غیر طرف قرارداد، بیمه حداکثر یک‌سوم سقف تعهداتش برای عمل جراحی رو به ما پرداخت می‌کنه. یعنی با این که سقف حق عمل جراحی در قرارداد ۱۸ میلیون تومان (با ده درصدفرانشیز) است، بیمه می‌گه ما فقط ۵ تا ۶ میلیون پرداخت می‌کنیم.

آیا این کار وجه قانونی داره؟ بیمه می‌تونه کم‌تر از سقف تعهدات پول پرداخت کنه؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ... این شرایط بستگی به قرارداد بیمه درمان تکمیلی شما دارد . در برخی قراردادها هزینه های اعمال جراحی و بستری که در بیمارستانهای غیر طرف قرارداد انجام میشود بر اساس تعرفه بیمارستان همتراز طرف قرارداد بیمه گر محاسبه و پرداخت میشود. پیشنهاد میکنم بمنظور جلوگیری از هزینه های اضافی تا حد امکان از مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه گر استفاده کنید