در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من در زمینه صنایع دستی فعالیت میکنم و زیر نظر سازمان صنایع دستی میباشم.

متاسفانه بیمه صنایع دستی، برای افراد جدید برنامه ای نداره. بخاطر همین من بصورت شخصی  بیمه عمر پاسارگاد و بیمه سلامت انتخاب کردم. ایا این کار درستی هست؟

برای بیمه تکمیلی باید چکار کنم؟ ایا از طریق اتحادیه صنایع دستی ممکنه؟ یا  باید از بیمه تکمیلی پاسارگاد استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایط فعلی تون کار درستی انجام دادین از بابت ثبت نام هر دو بیمه،اما بیم عمر پاسارگاد  در بیمه های تکمیلی،فقط پوشش جراحی و بستری رو شامل میشه و شامل موارد دیگر بیمه های تکمیلی نخواهد شد.

برای ثبت نام بیمه تکمیلی یا میبایست از طریق اتحادیه(بصورت گروهی) و یا از طریق کمک رسان ایران(sos) که بنده نماینده فروش خدمات آن شرکت هستم(بصورت خانوادگی) اقدام نمایید.

بیمه نامه خود را از نماینده مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام