در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام و خسته نباشید

بنده باردار نیستم میخواستم بیمه تکمیلی خانواده بشم برای اینده که باردار شدم

میخواستم بدونم شرایط و مراحل استفاده از بیمه تکمیلی خانواده چیه و برای هرنفر چقدر هزینه دربر داره؟

به صورت ماهانه باید پرداخت بشه یا سالیانه؟؟

بنده و همسرم  ۲۹ ساله هستیم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز شرکت های بیمه سامان ، بیمه ملت و sos بیمه های تکمیل درمان را به صورت انفرادی به بیمه گذاران ارائه میدهند.

در بین این شرکت ها شرکت بیمه سامان به صورت کاملا انفرادی و شرکت بیمه ملت و sos به شرط خانواده اقدام به بیمه افرادمی نمایند.

مدت زمان انتظار در شرکت بیمه سامان برای زایمان 9 ماه

در شرکت بیمه ملت 12 ماه ( در صورت پرداخت هزینه دو سال تول به صورت یکجا این مدت تا 9 ماه کاهش میابد.)

در شرکت sos نیز مدت زمان انتظار 12 ماه می باشد.

نرخ حق بیمه با توجه به طرح انتخابی و پوشش ها متفاوت می باشد.

نحوه پرداخت هم به صورت یکجا و هم به صورت اقساط (در 4قسط) به شرط پرداخت چک امکان پذیر خواهد بود.