در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. کارگر قرارداد شفاهی کار مستمر بودم اخراج شدم مرحله دیوان را طی نمودم و از هیات حل اختلاف مرجع هم عرض رای کارگری دایم برای بنده صادر شد.در مرحله اجرای رای در اجرای احکام هستم. طی تماس تلفنی که با کارفرما داشتم ایشان گفتند در صورتی ابقا به کار خواهم شد که همانروز موقع اجرای رای با مامور کلانتری،قرارداد کتبی تنظیمی و با تاریخ اتمام تا پایان سال 97 را امضا نمایم وگرنه بازگشت به کار صورت نخواهد گرفت(در صورتی که ریاست محترم اجرای احکام، شرطی برای ابقا به کار کارگر تعیین نکرده)

سوال مهم1. بنده تمایلی ندارم قرارداد شفاهی ام به کتبی تبدیل گردد آیا کارفرما میتواند بنده را تحت فشار قرار دهد قرارداد کتبی امضا نمایم ؟آیا قانون این اجازه را به کارفرما داده؟

2.امضای قرارداد تاریخ دار یعنی تبدیل قرارداد دایم به موقت، آیا قانون این اجازه را به کارفرما داده؟

3. اگر بنده قرارداد کتبی تاریخدار  را امضا نکنم کارفرما میتواند ابقا به کارم ننماید؟ آیا شرط گذاری کارفرما جهت ابقا به کار کارگر، تخلف نیست؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که در اداره کار و دیوان عدالت اداری ، دائمی بودن و نداشتن قرارداد کتبی شما احراز شده باشد ، امضای قرارداد کتبی و موقت تحت فشار کارفرما تأثیری در ماهیت استخدام شما نخواهد داشت. ضمن اینکه باید این موضوع را به اداره کار اطلاع دهید