در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من سال ۹۵به مدت یک ماه کار می کردم داخل یه فتوکپی بعد همون روز بازرس اومد چیزی نگفت منم نمی دونستم چی هست مشخصاتم دادم بیمه رد کردن برام الان بعد دوسال نیم بنده خدا صاحب کارو جریمه می خوان بکنن میگن شاگرد داری درصورتی که من حتی یه شهر دیگه هستم دانشگاه اونجا هم هستم یعنی یه شهردیگه الان صاحب کار ی که پیشش یه ماه کار کردم میگه بیا حل کن من چیکار کنم که از سیستم حذف بشه . یه ماده ای چیزی نیست اسم مشخصاتم حذف شه من دوسال تو اون شهر هم نیستم حتی سر کار نیستم که بیمه رد کردن چیکار کنم بدجور گیرم الان جریمه برام زدن .
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

بازرس کارگاه در گذشته یک نسخه از بازرسی را تحویل کارفرما میداده و باید کارفرما همان موقع پیگیر  میشدند همچنین در این دو سال بارها بیلان کارگاه اخذ و ابلاغ شده به هر حال کوتاهی از جانب کارگاه و شما بوده و با توجه به گذشت زمان احتمالا جای اعتراض وجود ندارد و بدهی قطعی شده بهتر است تقسیط کرده و بدهی را پرداخت نمایید.