در سازمان تامین اجتماعی توسط
من هربار کارم به تامین اجتماعی شعبه یوسف آباد کشید رفتارهای خیلی زننده ای از کارمنداش دیدم ولی چون کارم گیر بود تحمل کردم سوای بد رفتاریهاشون خانمی که اونجا کار می کنه رو دیدم که زمان زیادی رو صرف تعریف از زندگی زناشویی و مسایل غیر کاری میکرد و یه دلیل اینکه 4 ساعت تو صف نوبت بودیم کار نکردن کارمندای کم سواد و بدرفتار اونجا بود
حالا هم بعد چند ماه سامانه تامین اجتماعی مثلا درست شد اما بعد ثبت نام جدیدم هرکاری کردم نمیشه وارد اکانتم بشم ببینم شغل جدیدم واقعا بیمه شده ام!؟ایراد از سامانه استمشاهده وسابقو می زنم باز نمیشه،لطفا تامین اجتماعی به جز دزدی کمی هم تلاش کنه در جهت وظیفه اش