در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. شرایط بیمه عمر و تامین آتیه شرکت بیمه پاسارگاد را می تونید توضیح بدید ؟
2 پاسخ
توسط (360 امتیاز)
با درود بر شما.
برای توضیحات حتما باید به صورت حضوری در خدمت شما باشیم و توضیحات تکمیلی و شرایط مختلف بیمه و حتی خود شما را بررسی کنیم تا بهترین و کاملترین بیمه را که متناسب با نیاز شما باشد معرفی کنیم.
اما برای معرفی فقط میتوانیم موارد را برای شما عنوان کنیم.

پرداخت بازنشستگی به صورت یکجا و یا مستمری
پرداخت وام بدون چک و سفته و ضامن
فوت به هر علت
فوت بر اثر حادثه
نقص عضو و از کار افتادگی بر اثر حادثه جزیی (پرداخت غرامت )
از کار افتادگی کلی (پرداخت غرامت + معافیت از پرداخت حق بیمه)
نقص عضو
بیماریهای خاص
آتش سوزی منزل مسکونی
معافیت مالیاتی برای مبالغ پرداختی پوششهای بیمه
پوشش بیمه تکمیل درمان با کارت sos به صورت هدیه ای از طرف شرکت بیمه
کارت سفر برای بیمه شدگان
امکان بازخرید پیش از تمام شدن مدت بیمه
تخفیفهای ویژه در انواع بیمه برای بیمه شدگان عمر و تامین آتیه پاسارگاد
و...
توسط (56,040 امتیاز)
بیمه عمر و تامین آتیه دارای پوشش های زیر می باشد : ( روش های پرداختی حق بیمه بصورت ماهانه ،3 ماهه،6 ماه و سالانه می باشد ) ولی محاسبات کلی پوشش ها بر اساس حق بیمه ماهانه می باشد.

1- فوت به هر علت ( تا 300 برابر حق بیمه رداختی ماهانه)

2-فوت در اثر حادثه ( تا 900 برابر حق بیمه ماهانه)

3- از کارافتادگی کلی و جزئی  شامل دو پوشش : معافیت از پرداخت حق بیمه و پرداخت غرامت از کارافتادگی

4- نقص عضوء حادثه تا 900 برابر حق بیمه ماهانه

5- هزینه پزشکی حادثه ( بسته به حق بیمه پرداختی ماهانه ) حداکثر تا سقف 10 میلیون تومان

6-کمک هزینه بیماریهای خاص ( بسته به حق بیمه پرداختی ماهانه ) حداکثر تا سقف 25 میلیون تومان برایهر بیماری ( سکته قلبی ، سکته مغزی ، عمل قلب باز ، سرطان ، پیوند اعضاء اصلی بدن)

7- پوشش رایگان بستری بیمارستانی ( زمانی که به مبلغ 2 میلیون تومان سپرده و ذخیره ریاضی برسد) تا سقف 2میلیون تومان برای اعمال جراحی معمول و تا 4 میلیون اعمال تخصصی ( ضمنا بسته به افزایش  این مبالغ پوشش ها افزایش می یابند.

8- پوشش آتش سوزی منازل مسکونی ( آتش سوزی ، صاعقه ، انفجار ) +پوشش های اضافی زلزله و آتش فشان)