در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام نماینده  بیمه عمر  هستم قصد دارم نمایندگی جنرال شرکت دیگری را اخد نمایم  سوالم این است  آیا کارمزدهایم قطع خواهد شد
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... طبق شرایط قراردداد نمایندگی بیمه های عمر و بر اساس آئین نامه 54 در صورت قطع همکاری و ابطال کد نمایندگی هیچ گونه کارمزدی در وجه شما پرداخت نخواهد شد. لکن شما میتوانید قبل از ابطال کد نسبت به انتقال بیمه نامه های صادره و  پرتفوی خود به نماینده  قابل اطمینان دیگری اقدام کنید.