در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و احترام  در شهریور96 خودم را بیمه عمر .بیمه پاسارگاد کردم که قبلش در کلاسهای انها شرکت و نماینده فروش بودم .حق بیمه پرداختی ام ماهیانه 100هزارتومان و هر 3 ماه یکبار بود.. 3 دوره که حق بیمه پرداختم کارمزدهای هر دوره حدود 63 هزارتومان بحسابم در بانگ پاسارگاد واریز میشد .اما  در چهارمین پرداخت 3ماهه. حق کارمزدم را شرکت بیمه پاسارگاد بلوکه کرده و شرط گذاشته که باید حدالقل 10 نفر دیگر هم بیمه عمر کنم تا  پولم (کارمزدهای نماینده فروش) را پرداخت کند والا نمیدهد ( این باجخواهی و گروکشی و زورگیری است). کد نمایندگی ندارم ( یا عمدا ندادند)  اما از طریق نمایده فروش انها عمل میکردیم.اکنون برای احیای حقوقم چه راهکاری پیشنهاد میدهید اهل شکایت و  و کیل و.. در بیمه مرکزی و رسانه ها و دادگاه هم حسابی هستم. باتشکر و احترام  و سپاس و قدردانی 5/5/97
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز این شرایط از ابتدا به اشخاصی که درخواست نمایندگی فروش هستند گفته میشود و تا زمانی که شخص کد رسمی دریافت نکند شرکت کارمزد شخص را بلوکه میکند و به محض دریافت کد که با حداقل فروش 10 بیمه نامه امکان پذیر میباشد تمام کارمزد پرداخت میشود و تمام این شرایط به دلیل اهمیت بیمه و همچنین اطمینان شرکت از عملکرد نماینده فروش می باشد