در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام در صورت ابطال کد نمایندگی بیمه عمر  و اخذ نمایندگی جنرال شرکت دیگر جهت جلوگیری از قطع کارمزد پرتفوی بیمه نامه به چه کسی انتقال یابد.نماینده عمر یا جنرال  و آیا می توانم از خانواده ام فردی نمایندگی عمر بگیرد و پرتفوی را به او انتقال دهم.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... شما میتوانید فرد واجد شرایط اخذ نمایندگی بیمه عمر طبق آئین نامه 54 بیمه مرکزی را جهت اخذ کد معرفی کرده و پس از دریافت کد نمایندگی فروش بیمه عمر پرتفوی خود را با ارائه درخواست کتبی به ایشان انتقال دهید. فرقی هم نمیکنه این فرد از اقوام باشه یا نه...