در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (290 امتیاز)
سلام

شرکت ما به صورت حقوقی با یه نماینده بیمه حقوقی کار می کرد که قرارداد بازاریابی بیمه هم براشون داریم. یه نامه رسمی هم بهمون دادند که  در چه بیمه نامه هایی که صدور داشتند  از سمت ما بوده است.

ولی الان کارمزد مون رو نمی دهند. چطور می توانم از طریق شرکت بیمه پیگیری کنم تا با کمترین دردسر حق مون رو بگیریم.
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام در قراردادی که دارین معمولا یک بند اختصاص دارد به مواردی که بین نماینده و بازاریاب اختلاف پیش بیاد به کجا مراجعه کنند که معمولا شورای حل اختلاف میباشد..اگر هم همچین بندی نبود شما طبق همون قرارداد و مدارک بیمه های صادر شده میتوانید از طریق مراجع قانونی اقدام کنید شرکت بیمه بعیده پاسخگو باشن