در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.من با ماشین به یه خانم زدم.زنگ زدیم اورژانس و پلیس.پلیس کروکی کشید و مدارک ماشینو داد.اورژانسم خانم را برد بیمارستان.از کلانتری هم اومدند گفت چون مدارک پیش خودته کاری باهات نداریم.فرفتیم اورژانس .خانم را تست کردند دیدند مشکلی نداره مرخصش کردند.فرداش شوهرش رفته شکایت کرده به جرم فرار از صحنه جرم.من چطوری میتونم ثابت کنم فرار نکردم.ایا کلانتری برم بازداشت موقت میشم؟؟لطفا جوابمو بدید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام ارایه مستندات به مرجع قضایی که دلالت بر تلاش شما در اطلاع رسانی  و امداد رسانی داشته باشد این امر را به اثبات میرساند به هر حال شماره تماس شما در مرکز پیام 110 ، مرکز اورژانس ثبت و با دستور قضایی قابل استعلام است. ضمن اینکه مامورینی که در صحنه حاضر شده اند اعم از نیروی انتظامی یا امدادمیتوانند این موضوع را گواهی یا شهادت دهند. ضمن اینکه مشخصات شما قاعدتا در مرکز درمانی ثبت شده است.

ضمنا با توجه به اینکه بیمه نامه حکم وثیقه را در تصادفات دارد و استعلام آن با دستور قضایی میتواند دلیلی بر تامین خسارت در آتیه باشد بنابراین جای هیچ نگرانی نیست و تلاش نمایید پرونده مسیر قاونی خود را طی کند.