در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه  در صورت فوت بیمه گذار(بیمه گذار و بیمه شده یکی نباشد) تا پایان قرارداد را کدام شرکتهای بیمه ای ارایه می دهند
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... در برخی از شرکتهای بیمه ای مانند بیمه آسیا و بیمه ما این پوشش ارائه میگردد. بطور مثال در بیمه آسیا طرحی با عنوان بیمه نامه جامع مهر آسیا ارائه میگردد که در این بیمه نامه همزمان دونفر بعنوان بیمه شده از مزایای بیمه نامه بهره مند خواهند شد. بیمه گذار بعنوان بیمه شده اول و بیمه شده اصلی هم بعنوان بیمه شده دوم میباشد. پیشنهاد میکنم جهت اطلاع از سایر مزایای این طرح از امکان درخواست مشاوره رایگان خرید بیمه عمر سایت بیدبرگ استفاده نمائید.