در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

سلام

 خواهشا اعلام کنید اگر شخصی سن اش 25 سال و در طرح جامع بیمه ایران شرکت کند و برای سال اول ماهیانه 50 هزار تومان بریزد و کلا برای 25 سال قرارداد ببند در صورتی که سالیانه مبلغ واریزی را 15 درصد اضافه کند در ان صورت در موقع اتمام قرارداد چقدر از بیمه طلب کار میشود

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
شما برای اطلاع از جدول های بیمه عمر باید بایکی از کارشناسان بیمه عمرو یا نمایندگی های بیمه مراجعه کنید .چون شما باید پوشش های درخواستی خود را برای این مدت قرارداد معین کنید
با احترام
هادی علوی
کارشناس حقوق بیمه