در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

 با سلام .

 آیا امکان دارد که فردی سرمایه بیمه را 120 میلیون درخواست کند و حق بیمه ای معادل 100000 تومان ماهیانه پرداخت کند ( بیمه عمر انفرادی )

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.
اگر منظور شما از غرامت فوت ۱۲۰ میلیون تومانی،فوت بهر علت باشد،پاسخ شما منفی است
برای دریافت غرامت فوت بهر علت ۱۲۰،۰۰۰،۰۰۰ تومانی،باید حق بیمه ای معادل با ۴۰۰،۰۰۰ تومان در ماه پرداخت نمایید.
در رصورتیکه درخواست شما درباره فوت بعلت حادثه باشد،با حق بیمه ماهانه ۱۰۰،۰۰۰ تومان،غرامت ۱۲۰ میلیون تومانی حاصل خواهد گردید.