در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
کسی ک ماهانه ۱۰۰ تومن پرداخت کند ایا در طول مدت قرارداد ۳۰ ساله سرمایه فوتش ۳۰ ملیون است  یا نه  ۳۰۰ برابر حق بیمه همان سال  ؟؟؟ با ضریب افزایش حق بیمه ۱۰%  ..
( اگر خودمان ضریب ۳۰۰ را انتخاب کرده باشیم)
چ تفاوتی در پرداختی سالانه یا ماهانه وجود دارد وقتی سود تضمینی ۱۶  % و ثابته؟؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

غرامت فوت در سال اول(در صورتیکه بیمه شده از نظر پزشکی مشکلی نداشته باشه) ۳۰ میلیون تومان هست.

معمولا با افزایش سالانه حق بیمه،پوشش ها هم متناسب با آن تا ۵٪ باید افزایش پیدا کنه،بمنظور جبران بخشی از تورم.

تفاوت پرداخت سالانه و یا ماهانه حق بیمه،فقط و فقط در میزان بازدهی مالی(ذخیره ریاضی) بیمه نامه دخیل هست،و نه پوشش های بیمه نامه،زیرا بازدهی مالی امکان برداشت وام و یا دریافت حقوق در آخر بیمه نامه رو برای شما بوجود میاره.

پرداختی سالانه و ماهانه،هم روی سود ۱۶٪ تاثیر میگذاره و هم روی سود مشارکت در منافع،زیرا اگر شما بفرض در ماه اول ۱۰۰ تومن پرداخت کنی،بعد از کسر حق بیمه پوشش ها به اون باقیمانده سود ۱۶٪ تعلق میگیره،ماه بعد با باقیمانده ۲۰۰ هزار تومن شما سود تعلق میگیره و الی تا ماه ۱۲ که سود ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال تعلق می گیره.

اما اگه شما حق بیمه رو یکجا بدی،حق بیمه کلیه پوششها در ابتدای قرارداد کسر شده،و سپس ۱۲ ماه سود اون باقیمانده بهش تعلق میگیره و سود مشارکت در منافع هم به همان میزان افزایش پیدا میکنه.