در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در کارگاهی پس از ۱۸ سال کار با قرارداد دایم توسط کارفرما اخراج شده‌ام . در دادگاه تشخیص حکم به بازگشت کار را دریافت کردم اما در حال حاضر کارفرما محل کار من را بعد از ۱۸ سال کار از تهران به شهرستان تغییر داده و اعلام نموده در صورت عدم حضور در شهرستان به دلیل ترک کار من را اخراج خواهد نمود . با توجه به حکم دادگاه ، کارفرما اجازه اینکار را دارد ؟ راه حل مشکل بنده چیست ؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کارگر بعد از حکم بازگشت به کار بایستی در محل کار قبلی و در همان شغل ابقا به کار شود. هرگونه تغییری بایستی با توافق کارگر صورت گیرد.