در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

با کارمندی قرارداد شفاهی 5 ماهه و سپس قرارداد شفاهی یکساله بسته شده است.

در این مدت بیمه، سنوات، عیدی، پاداش و ... کاملا پرداخت شده است.

بعد از پایان قرارداد شفاهی یکساله کارگر میتواند درخواست برگشت به کار دهد؟

مبنای مورد قبول واقع شدن مدت زمان قرارداد شفاهی چیست؟ اگر کارگر مدت زمان قرارداد را بیشتر ادعا کند رای هیئت اداره کار چگونه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
با توجه به اینکه قرارداد 5 ماهه به پایان رسیده و پس از آن نیز کارگر بیش از یک دوره قرارداد قبلی مشغول به کار می باشد ، قرارداد کارگر دائمی تلقی شده و می تواند درخواست بازگشت به کار داشته باشد.