در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام، من یه دختر 30 ساله و مجرد هستم و قبلا حقوق مستمری پدرم که ارتشی بودن رو دریافت میکردم ولی به مدت 7 ماه رفتم سرکار و برام بیمه تامین اجتماعی رد شد، حالا بیکار شدم و میخوام حقوق پدرم و بیمه خدمات درمانی پدرم دوباره بگیرم. بنظرتون میشه و باید از کجا اول اقدام کنم؟ ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
فرزنان اناث در صورت طلاق یا عدم اشتغال دوباره می توانند مستمری پدر یا مادر را دریافت نمایند شما با ارائه درخواست مجدد و با بازرسی تحقیقی و استعلامی که از سایر صندوقها ، توسط صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح انجام میگردد مستمری شما را دوباره برقرار می نمایند.