در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 21 سال و 6ماه سابقه بیمه کارگری که به صورت متناوب بوده و کارفرما هم پدرم بوده (البته کارگرهای دیگر هم داشتیم) و 6 سال هم سابقه بیمه اختیاری در همان کارگاه که از پدرم به ارث رسیده دارم که در مجموع 27.4 سال میشه جهت بازنشستگی از طریق مشاغل سخت و زیان آور اقدام کردم تامین اجتماعی میگه باید تمامی عناوین شغلی در درخواست اداره کار نوشته بشه ولی راجع به نوشتن تمام سال های سابقه رو نمی دونم ، سوالم اینه که ایا باید کل 21 سال  و 3 عنوان رو در درخواست اداره کار بنویسم؟ یا میتوانم 15 سالش و بنویسم که با یک و نیم برابر شدن و اضافه شدن به 27.6سال سابقه بیمه با 35 روز حقوق بازنشست بشم

چون اگر کل 21 سال رو بخوام بنویسم باید برای 6 سال 4% حق بیمه بیهوده پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

اختیار درج مشاغل و مدت آن با شما می باشد.مدتی از سابقه خود را بنویسید که اطمینان به تائید شدن مشاغل آن را دارید، البته همانطور که نوشته اید مبلغ 4 درصد بایستی مد نظر باشد.