در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

اینجانب مدتی قبل در سامانه کارهای سخت و زیان آور فرم شماره یک را تکمیل نمودم . چند روز قبل برای ویرایش اقدام کردم ولی در لحظه آخر می خواستم کلید انصراف را بزنم ولی اشتباهی تائیید کردم و سامانه کد پیگیری به من داد و درخواستم ثبت شد. حالا دو سوال دارم:

  1. آیا پس از بررسی و قبل از اعلام نتیجه به من ، محل کارم از این موضوع خبردار خواهند شد؟
  2. آیا راهی برای کنسل کردن درخواست و عدم پیگیری توسط بازرسی کل اداره کار وجود دارد؟

با تشکر فراوان از زحمات و پاسخگویی شما .

1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که نیاز به بازرسی داشته باشد کارفرما مطلع می گردد. امکان انصراف وجود دارد