در سختی کار و مشاغل سخت توسط (140 امتیاز)
اینجانب دوسال قبل فرم سخت وزیان اور را پرکردم واز کل ۱۰ عنوان شغلی یکی از انها رای نیاورد ومن  برای ان یک عنوان شغلی  که رای نیاورده بود به دیوان شکایت کردم ولی دیوان در رای بدوی رد شکایت داد

بنا بر ماده ۲ و۸ ایین اجرایی بند۵ ودر تجدید نظر هم گفتند ما نمیتوانیم دخالتی در کمیته سخت وزیان اور بکنیم ومن گفتم که اولا کل ماهیت کار ب است وماهیت سخت کار است ودوما کارگر ساده ان به علت ماهیت سختی کار سخت شناخته شده ولی عنوان دیگر سختی کار نبوده که باز گفت به من ربط ندارد وبه کمیته مربوط است وناامید شدیم و

سئوال من این است ایا بعد از ۲ سال میشود مجددا فرم سختی کار در استان کار داد متشکرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

درخواست  مجدد بررسی مشاغل در کمیته های بررسی مشاغل سخت و زیان آور منع قانونی ندارد.