در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
کارشناس اداره کار گفتن باید برای هرکارگاه جدا جدا شکایت کنید.!!!!!ما هم همینکارو کردیم.دوتا شکایت نوشتیم.فکر کنم داستان بشه واسمون5 سال بوده سه سال جدا و 2 سال جدا شکایت کردیم.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

مشخص است که ما در هر کارگاهی و با هرکارفرمایی که کار کردیم طلب خود را باید از ایشان مطالبه کنیم. یعنی اگر من 2 سال نزد حسن کارکرده ام و سپس 3سال نزد حسین. نمی توانم دادخواستی مبنی بر طلب سنوات 5 ساله از حسین بدهم . هر دادخواست شما خوانده جداگانه ای دارد.  استثنای این قضیه پرونده ای است که شما در یک کارگاه کار می کرده اید و کارگاه در حین کارکرد شما واگذار شده یا فروخته شده یا منتقل شده است. بنابراین باید برای سنوات هر مدت کارکرد در هر کارگاهی که بوده اید از آنها شکایت کنید و با توجه به موقعیت جغرافیایی کارگاه ها ، در ادارات کار پیگیری جداگانه نمایید.

مطالبات کارگری مشمول مرور زمان نمی شود اما برای مثال  شما اگر سال 90 با کارفرمایی قطع همکاری کرده اید و الان دادخواست می دهید، مطالبات شما به روز نمی شود و برمبنای مزد همان سال 90 برای شما محاسبه خواهد شد بنابراین بهتر است پس از قطع همکاری با هر کارگاهی در فرصت مناسبی دادخواست ثبت نمائید.

سپاس از همراهی شما