در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده از کارفرمای خود اصلا سنوات نگرفتم ولی متاسفانه در رسیدی که بابت دریافت حقوق ماهانه به ایشان میدادم دریافت کردن حق سنوات در پایان ماه را اضافه کردن.

چطوری میتونم ثابت کنم دریافت نکردم
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با سلام درصورتی که رسید بدون درج مبلغ ارایه شده باشد بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری فاقد اصالت میباشد و مورد قبول مراجع رسیدگی کننده واقع نمیگردد اما اگر مبلغ قید شده باشد بایدکارفرمانسبت به ارایه سند پرداخت اقدام نماید