در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید.

۱۵ سال است که در یک مغازه شیرینی فروشی مشغول به کارم.در طی این مدت حقوقم طبق قانون و عرف خود کارفرما پرداخت شده.یعنی بعد از ۱۵ سال کار حقوقم پایه حقوق است وشامل پایه سنوات و یا تاثیر در وارد بودن در حرفه ام نبودهروز را که مرخصی بوده ام بدون حقوق،روزهای تعطیل رسمی بدون حقوق (روزهای تعطیل کاری تا ۷سال بدون حقوق و مابقی سالها نصف روز حساب میشد،جمعه کاری و روز تعطیل هم طبق عرف خود صاحب کار نه قانون کار  محاسبه میگردید.)هروقت هم که اعتراض داشتم با پاسخ جای بهتر سراغ داری برو،مواجه میشدم.ضمن اینکهصاحب کارم با اداره کار آان چنان هم بیگانه نبود به شکلی که هرزمان موضوعی به نفعش میبود اداره کار را به رخ میکشید و هر جا به ضرر کاسبکاری را بهانه میکرد.این را هم بگویم ۴سال اول چون حسب اعتماد به صاحب کار بود و خودمم از اداره کار و قوانین اطلاع نداشتم حرفی نزده بودم،ودیگر اینکه متاهلی مستاجری این روند درجازدن در کارم را ادامه دار کرد.حال قانون کار میان  موارد  این چنینی ورود دارد.آیا میتوانم احقاق این سالها را بکنم.آیا قانون فقط با دولتی ها کارخانه ای هاست.ممنون از صبر و حوصلتون.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با مراجعه به اداره کار شهرستان  و طرح دعوی در هیات های حل اختلاف ،موضوع از جمیع جهات  قابل پیگیری و نتیجه گیری می باشد