در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ماهانه 3 میلیون و ششصد توسط کارفرما به حساب کارکنان واریز شده و امضای آن گرفته می شود اما 1میلیون و ششصد آن را کارفرما هر ماه به صورت نقدی به بهانه ی پرداخت بیمه از کارکنان بلافاصله پس از پرداخت حقوق دریافت می کند بی آنکه مشخص باشد این پول به کارفرما داده می شود و در صورت اعتراض کارگران تهدید به بیکاری میشوند در این شرایط برای اثبات حق خود و عدم دریافت حقوق قانون کار و ثنوات خود باید چه کار کرد
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که درین مورد مدرک خاصی وجود ندارد در زمان طرح دعوی در اداره کار تنها راه آن تقاضای بازرسی و تحقیق از محل کار می باشد