در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده دو سال قرار داد یکساله پیاپی با کارفرما داشتم آخرین تاریخ قراردادم ۳۰ شهریور بوده .و تاریخ زایمانم ۹ آبان .بعد از اتمام تاریخ قرار داد کارفرما با من یک قرار داد سه ماهه بست .یعنی تا تاریخ ۳۰ آذر.بعد از اتمام مرخصی زایمانم که تاریخ ۸ اردیبهشت بود .به محل کار مراجعه کردم و کارفرما اعلام عدم نیاز کرد.آیا این قرار داد سه ماهه برای کار فرما غیر قانونی است؟

و آیا با این شرایط من می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
مدت قرارداد بر اساس توافق طرفین تنظیم یم شود و امضای قرارداد به معنی موافقت با آن بوده و منع قانونی ندارد.