در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام درتصادف باماشین

  1. شکستگی ستون فقرات درناحیه مهره کمری که تحت ثابت سازی به مهره سوم وپنجم کمری قرارگرفته ام همان سی دی گذاری
  2. اسیب نسنج نرم وغضروفی فقرات کمری ناشی ازاقدامات درمانی که دراثراصابت باجسم سخت

میخواستم بدونم دیه چقدر بهم تعلق میگیره باتشکر

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

پس از پایان طول درمان اگر التیام بدون عیب  باشد ۱۰درصد دیه کامل و اگر التیام باعیب و تغییر شکل ستون فقرات باشد یک دیه کامل بر شما ثابت میشود