در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

حدودا سه ماه پیش تصادف کردم در نامه پزشکی قانونی نوشته شکستگی ستون فقرات مهره کمری یک ودو

حالاهم درخواست دادم واسه علل حساب میخواستم ببینم دیم چقدر میشه ممنون میشم اگر کمک کنید تا برج ۷استراحت مطلق نوشتن و برای معاینه مجدد وقت گذاشتن
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی بهبودی..... دیه شکستگی ستون فقرات در صورتیکه پس از اتمام مدت طول درمان بصورت مطلوب التیام یابد دارای دیه مقدر بوده و 10 درصد دیه کامل ثابت است.(به نرخ سال 97 معادل 231/000/000 ریال )

در صورتیکه شکستگی ستون فقرات موجب خمیدگی کمر و یا ضایعات دیگری شود دیات و ارش مربوطه تعیین خواهد شد.