در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
من چندساله بیمه زنان خانه دار هستم.الان میخوام بیمه عمر پاسارگاد  هم همزمان بشم مشکلی پیش نمیاد? درنهایت دوتا بازنشستگی خواهم داشت?
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... بیمه عمر و سرمایه گذاری یک بیمه نامه اختیاری بوده و هیچ محدودیتی در تعداد خرید این بیمه نامه وجود ندارد و تنها محدودیت در خصوص سقف سرمایه فوت این بیمه نامه است که این سقف در سالجاری به مبلغ پانصدمیلیون تومان افزایش یافته است.

ضمناً پیشنهاد میکنم قبل از تهیه این بیمه نامه از مشاوره تخصصی خرید بیمه عمر سایت بیدبرگ بهره مند گردید.