در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام بنده 4 سال بیمه اختیاری دارم الان میخوام از طریق شرکت اجباری بکنم. بیمه اصلی رو شعبه شهدا تبریز باز کردم ولی الان ساکن تهرانم. برای تبدیل اختیاری به اجباری آیا باید اختیاری رو فسخ کنم؟ از شعب تهران امکان پذیر هست؟ یا باید حتما برم شعبه تبریز؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .باتوجه به الویت بیمه اجباری به بیمه اختیاری میبایست بیمه اختیاری واریزنگردد.وارکارگاه اجباری لیست ارسال بشه .شمابایدشماره بیمه تون درشعب تهران فعال بشه وبعدجهت ارسال پرونده بیمه خودتون درخواست بشه .