در بازنشستگی و مستمری توسط
بسمه تعالی
خدمت سرور گرامی که تصمیم به پاسخگویی به سوال اینجانب دارید . سلام علیکم

اینجانب فعلا" پنجاه و یک سال دارم ومرد هم هستم . وسابقه ارسال لیست بیمه اینجانب هم تا کنون 24 سال در سازمان

تامین اجتماعی است و با توجه به اینکه حدود هفت سال کارفرمای قبلی برای اینجانب لیست ارسال نکرده بوده و دیوان

عدالت هم به نفع من رای داده و کارفرما قبلی را سازمان ملزم به پرداخت حق بیمه وجرایم متعلقه کرد .

یکی از مسولین نامنویسی شعبه سازمان به من گفت که اگر این حدو.د هفت سال به سوابق شما اضافه شود . چون سن

شما به سن باز نشتگی رسیده و سوابق شما هم محجموعا" از سی سال میگذره . شما طبق قانون به صورت اجباری بازنشته

هستید و در جواب گفتم من که تقاضای بازنشتگی نکرده ام و فعلا" تصمیم ندارم و هم اکنون که لیست بیمه ارسال میگردد

وحتی تا 35 سال هم خواستار ارسال نامم در لیست بیمه هست . در جواب گفت مورد شما استثناء است و سازمان به

خواست شما مبنی بر ارسال لیست توجهی نمیکند وشما با 51 سال و 31 سال سابقه اجبارا"بازنشت هستید . اختیاری

نیست . لطفا" اعلام نظر فرمایید که سازمان حق چنین کاری دارد یا نه ؟؟؟؟        متشکرم . قارونی
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با توجه به اینکه یک فرد با ۳۵سال سابقه در هر سنی میتوانید بازنشست شوید بستگی به درخواست فرد دارد به همین دلیل میتوانید تا ۳۵سال سابقه حق بیمه واریز نمایید وهیچ اجباری وجود ندارد