در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

اینجانب رفتگر شهرداری هستم در مشاغل سخت وزیان اور بودم ، برج 10 سال 95 بازنشسته شدم ، در خصوص پرداخت مطالبات بازنشستگی و سنوات و مرخصی ذخیره شده و اضافه کار و سایر مطالبات گفتند چون در بودجه سال 95 پیش بینی نشده لذا در بودجه سال 96 پیش بینی و پرداخت میکنیم ، اکنون نزدیک 17 ماه گذشته و هنوز پرداخت نکردند و با انواع بهانه ها وقت خریدند ، به تازگی اداره کار شکایت کردم میگن به شهرداری 18 ماه مهلت میدن برای پرداخت ! حال چند سوال داشتم

نزدیک 18 ماه گذشته و در این مدت زیاد شهرداری فرصت بسیار زیادی برای پیش بینی و پرداخت داشته چرا باید باز هم 18 ماه مهلت بدهند ؟

و سوال دوم 18 ماه مهلت در کدام بند قانونی اداره کار امده و چه شرایطی دارد از چه زمانی شروع میشود ؟

خواهشا بفرمایید راه قانونی بنده چیست که دوباره مهلت ندهند ؟

سوال سوم ایا میتوانم بابت همین 18 ماه که گذشته هم درخواست خسارت تاخیر و تادیه کنم و طلبم را به نرخ روز دریافت کنم چون ارزش پول 18 ماه پیش تا کنون تفاوت زیادی کرده ؟

 بسیار ممنونم اگر کمکم کنید .

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در قانون کار مدت معینی برای تسویه حساب پیش بینی نشده و معمولا با توافق طرفین انجام می گیرد. چنانچه در پرداخت مطالبات از سوی کارفرما تأخیر بوجود آمده باشد می توانید از طریق شکایت و اداره کار و سپس اجرای احکام دادگستری نسبت به وصول مطالبات خود اقدام نمایید.