در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ممکنه یکی یک بار بیمه عمر و آتیه خرید کنه و فقط برای سرمایه گذاری از اون استفاده کنه و پوشش های بیمه ای تهیه نکنه ؟

ادمین: سوال تون به دلیل عدم توضیح کافی ویرایش شد و همچنین می تونید سوال های دیگه تون رو جدا بپرسید.
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ،
بله این قابلیت در بیمه های عمر وجود دارد تا بتوانید با عدم دریافت پوشش های بیمه ایی و یا کاهش ضریب سرمایه بیمه عمر صرفا ش مایه گذاری نمائید.
توصیه: راه حل فوق برای زمانی است که شما دارای پوشش های بیمه ایی در بیمه نامه دیگر داشته باشید و بخواهید بیمه نامه جدید را صرفا جهت سرمایه گذاری خریداری نمائید، از طرفی شما باید به دیده سرمایه گذاری بلند مدت به بیمه های عمر نگاه فرمائید.