در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
زنی ۴۲ ساله هستم که ۱۶ سال بیمه سخت و زیان آور دارم و در حال حاضر شاغل هستم آیا میتوانم با شرط سنی ۴۲ سال و تعداد روز سابقه با توجه به اینکه هر سال سابقه من در ۱/۵ ضرب میشود بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

بله درصورت تایید مشاغل سخت و زیان آور شما در کمیته های مربوطه و اشتغال به کار در زمان تقاضای بازنشستگی (مشمول قانون کار) با سن ۴۲ سال و داشتن حداقل ۲۰سال سابقه امکان بازنشستگی میسر می باشد.