در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

با پیمانکار قرارداد خدماتی منعقد شده  ، پیمانکار مبلغی به عنوان هدیه روز زن به پرسنل پرداخت کرده (البته با تایید کارفرما)  که در آنالیز قرارداد  آورده نشده .  پیمانکار درصورت وضعیت ارسالی خود این رقم رو با احتساب بیمه و مالیات در صورت وضعیت لحاظ کرده ( مانند نمونه زیر)  ، سوال  : 1 ) آیا بیمه و مالیات به هدیه روز زن تعلق میگیرد در حالی که در لیست بیمه ارسالی به تامین اجتماعی جز مزایا نیامده و آبا مالیات دارد 2 ) در موارد این چنینی که در آنالیز قرارداد پیش بینی نشده و پرداختی صورت  گرفته آیا باید در صورت وضعیت پیمانکار لحاظ شود و یا عین مبلغ پرداختی جدای از صورت وضعیت به پیمانکار پرداخت شود 3 ) اگر در صورت وضعیت لحاظ شود وقتی کارفرما مبالغ صورت وضعیت رو به تامین اجتماعی اعلام میکند ( برای دریافت مفاصا حساب ) آیا باید این رقم هم آوردره شود ؟   با تشکر و سپاس فراوان

خدمات 1       5000

خدمات 2      3000

خدمات 3     6000

سود           420

هدیه  روز زن 3000 ( هدیه روز زن 2000 بیمه و مالیات 1000)

جمع         14720

ارزش افزوده 1568

جمع کل       16288
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اگر در قرارداد وجو ندارد پس نمیتواند صورت وضعیت کند واگر میتوانید خارج از قرارداد عینا پرداخت کنید

ضمن انکه مشمول بیمه و مالیات و ... نشود و نمیشود