در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام،
بنده با کارمندم قرارداد قانون کار داشتم و هر ماه مبلغ حقوق رو طبق قانون کار به حساب ایشان واریز می کردم. مبالغی رو هم به صورت پاداش و... بصورت جداگانه به ایشان پرداخت می کردم و برای آنها رسیدی تحت عنوان "تسویه حساب کلیه حق و حقوقات تا پایان ... ماه" داشتم. الان که با هم قطع همکاری کردیم، من میتونیم این مبالغ رو تحت عنوان تسویه حساب سایر مزایا برای ایشان در نظر بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که در تسویه حساب به پاداش اشاره ای نشده باشد ، از نظر بنده می توانید آن ها را به عنوان علی الحساب عیدی و سنوات هم تلقی کنید.