در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام . در شرکتی قبلی که کار میکردم برای انجام کارهای آن شرکت از جیبم هزینه هایی را به عنوان ایاب و ذهاب داده ام و لیست مسیرها و هزینه ها را بصورت آماده دارم و اینکه مسیرها را مسئول مربوطه تایید نموده ولی شرکت این هرینه ها را در تسویه حساب من نمی آورد و میگوید این هزینه ها هر چند قبول دارند که پرداخت کرده ام ولی بهم پرداخت نمی کنند .

 آیا میتوانم احقاق حق کنم و آن هزینه ها را نیز در تسویه حسابم بیاورم ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

چنانچه بابت هزینه های ایاب و ذهاب به دستور شرکت مراجعه نموده و مدارکی دارید ، شرکت مکلف به پرداخت ایاب و ذهاب می باشد در غیر اینصورت می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، نسبت به دریافت هزینه ایاب و ذهاب اقدام نمائید.