در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام .من ده ماه که سابقه بیمه دارم.درحال حاضر میخوام از مرخصی زایمان استفاده کنم. شروع مرخص زایمان رو دکترم 26/20/97زده وقراردادم هم 31/02/97تموم میشه آیا کارفرما میتونه قرارداد رو تمدید نکنه وترک کار بزنه .؟واینکه اگر کارفرما بعد از مرخصی زایمان قبول به برگشت کار نکنه میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم .؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

کارکنان کارگاه ها در زمان بیماری و یا بارداری در استخدام کارگاه هستند. بعد از طی دوره استراحت بارداری می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید.