در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده در سال ۹۵ تصادف منجر به فوت کردم و مقصر ۱۰۰درصد شناخته شدم و دادگاه رای قطعی رو برج ۱۲سال ۹۶ اعلام کرده الان با خانواده متوفی رفتیم بیمه میگه ما به نرخ ۹۶ دیه رو پرداخت میکنیم و بقیه شو باید شما بدی مگه پرداخت یوم الادا نیست؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام در صورتیکه تاخیر در ارایه مدارک ناشی از قصور شما یا اولیای دم متوفی به شرکت بیمه گر نباشد ، بیمه گر باید خسارت را بر اساس روز پرداخت نماید. موضوع با ارایه مستندات بیشتر جای بررسی دارد چراکه هر مدرکی که دال بر اطلاع بیمه گر مبنی بر وجود پرونده خسارت باشد میبایست در صورت عدم مراجعه شما خسارت به حساب اجرای احکام یا صندوق تامین خسارت های بدنی واریز میگردید.