در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با سلام

تبصره ۱ ـ در موارد زير صندوق نمي تواند براي بازيافت به مسبب حادثه رجوع كند:

۱ ـ در موارد جبران كسري پوشش بيمه نامه ناشي از افزايش مبلغ ريالي ديه (پرداخت خسارت به استناد ماده ( ۱۳) اين قانون

در این  که نوشته(پرداخت خسارت به استناد ماده ( ۱۳) اين قانون) ینی چی؟؟؟؟؟توضیح کامل
متشکرم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باسلام ... در پاسخ این پرسش باید ابتدا به متن ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث مصوب 95 اشاره کنم که تصریح میکند حداقل مبلغ بیمه موضوع این قانون در بخش خسارت بدنی به میزان دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام بوده و در هر حال بیمه گذار موظف به اخذ الحاقیه نمیباشد.

ماده 13 این قانون نیز بیمه گر و صندوق را مکلف به پرداخت خسارت بدنی به قیمت یو م الاداء نموده است. لذا حتی اگر بیمه گر در بخش خسارت بدنی مبلغی مازاد بر پوششهای بیمه نامه را در اثر افزایش سالانه دیه پرداخت نماید میتواند مابه التفاوت پرداختی را از  صندوق مطالبه نماید.

لکن تبصره 1 ماده 25 نیز این بخش از پرداختی بیمه گر یا صندوق را که ناشی از کسری پوشش بیمه نامه در اثر افزایش دیه سالانه میباشد را غیرقابل بازیافت از مسبب حادثه اعلام نموده است.