در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام و خسته نباشید به مشاورین محترم بیدبرگ که همیشه به تک تک سوالاتم پاسخ دادن.

اگه راننده مقصر حادثه در ماه حرام فوت کرده باشه و بیمه نامه سقف تعهد جانی برای راننده در نظر گرفته باشه اما پرداخت دیه را تا سال بعد به تاخیر انداخته باشه آیا میشه دیه بالاتر از سقف تعهد و به نرخ سال جدید گرفت یا نه؟ آیا با توجه به تاریخ صدور بیمه نامه در 96/05/12 میتونم از شرکت بیمه طلب جریمه دیرکرد بکنم؟ حادثه در 96/07/05 رخ داده و مدارک موردنیاز بیمه تا تاریخ 96/07/24 تکمیل شده ممنون میشم راهنمایی کنید که اگه جواب بله هست بر اساس کدام ماده و آیین‌نامه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ذات دیه یوم الادابودن آن است .یعنی به نرخ روز تادیه محاسبه وپرداخت  میشود . در ماده 3قانون بیمه 95 قانونگذار به صراحت دیه راننده مسبب حادثه رادیه مرد مسلمان در ماه غیرحرام تعیین کرده است.

به همین علت دلیلی وجود نداره که شما دیه رو به نرخ روز تصادف دریافت کنید. حتی اگر در ایین نامه های بیمه چیزی جز این تعیین شده باشد