در دیه و بیمه خودرو توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... آیا شرکت بیمه گر به اشخاص ثالثی که در قسمتی از وسیله نقلیه که برای انسان تعبیه نشده است مستقر باشند خسارتی پرداخت میکند؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

درود بر همراهان بیدبرگ..... شورای عالی بیمه در اجرای تبصره 2 ماده 21 قانون جدید بیمه شخص ثالث یکی از موارد خارج از تعهد بیمه گر را بشرح ذیل اعلام کرده است: خسارتهای بدنی وارده به اشخاص ثالثی که در قسمتهایی از وسیله نقلیه مستقر شده باشند که برای استقرار انسان تعبیه نشده است، مصداق خسارت خارج از تعهد بیمه گر میباشد و جبران اینگونه خسارتها در تعهد صندوق خسارتهای بدنی است.