در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
۱۴ سال پیش تصادف کردم و راننده مقصر فراری است.دادگاه حکم به پرداخت ديه توسط صندوق تامین خسارات بدنی کرده است.لیکن صندوق با این استدلال که مشمول مرور زمان شده از پرداخت ديه خودداری می کند.

آیا راهی برای گرفتن ديه از صندوق وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
صندوق تامین خسارات جانی باید ظرف ۲۰ روز از دریافت رای قطعی دادگاه خسارت رو به زیاندیده پرداخت کنه . پس ملاک عمل ، دریافت رای قطعی دادگاه میباشد. شما میتونید با طرح شکایت در دادگاه حقوقی علیه صندوق به حقوق خودتون دست پیدا کنید