در دیه و بیمه خودرو توسط (29,220 امتیاز)
آیا میتوان خسارت راننده ای را که در اثر روشن کردن خودرو در پارکینگ سرپوشیده ومسمومیت با گازهای متساعد از خودرو فوت کرده را، از محل بیمه ی حوادث راننده دریافت کرد؟؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و درود خدمت همکار گرامی بابت پاسخ داده شده...

باید بعرض برسانم با عنایت به تعریف حوادث در بند پ ماده 1 قانون شخص ثالث - حوادث عبارت است از هر نوع سانحه ناشی از وسایل نقلیه موضوع این بیمه نامه و محمولات آنها از قبیل تصادم-تصادف سقوط-واژگونی- آتشسوزی و یا انفجار یا هر نوع سانحه ناشی از وسایل نقلیه بر اثر حوادث غیرمترقبه....

لذا به نظر اینجانب در صورتیکه طبق تشخیص پزشکی قانونی علت مرگ استنشاق گازهای سمی متصاعد شده از خودرو باشد و مقامات قضایی فرض خودکشی را رد کرده باشند بیمه گر باید از محل حوادث راننده ی مسبب خسارت را پرداخت نماید.